Bakaláři ZŠ Obříství
menu ZS OBRISTVI
Zpět Den volného času

Den volného času

26. 10. 2021
|
Mgr. Kateřina Najmanová
|

Den volného času se konal 15. října 2021. Zorganizovala ho naše devátá třída. Tohoto dne se zúčastnili žáci všech tříd, ale také zaměstnanci naší školy. Všichni měli originální obleky a všichni byli úžasní.

Jsme moc rádi, že se téhle akce zúčastnili i zaměstnanci, kteří byli v hojném počtu. Od rána chodila komise 4 žáků z 9. třídy po třídách a prohlížela si kostýmy zúčastněných a zároveň vybírala z každé třídy pár nejlepších. Samozřejmě nebylo lehké vybrat jednoho nejlepšího, protože všichni byli úžasní! Viděli jsme spáče, fotbalisty, rybáře, vodáky, počítačové „nerdy“, cvičenky zumby, tanečnice a další masky.

Porota se však dohodla a za 1. stupeň vyhrály žákyně 3. třídy Julča Korbelová (čokoláda) a Barunka Hrušková (vánoční dárek). Za 2. stupeň vyhrál Vojta Kinkal z 6.B (airsoftový hráč) a nejlepší ze zaměstnanců byla paní učitelka Heissler Klaudy (krásná šlechtična). Ke konci dne dostali všichni zúčastnění odměnu za účast a výherci své ceny.

Výhercům gratulujeme a všem zúčastněným děkujeme za účast! Těšíme se na další takové akce, které tento rok ještě vymyslíme.

Natálie Szajková 9. třída